Oogzorg sinds 1984

Service

Het oog wil ook wat.

Oude Watering 198 Rotterdam IJsselmonde        010 – 479 08 98        info@schouwenburgoptiek.nl

Waar mogen we u mee helpen?

Het team Schouwenburg Optiek neemt graag de tijd om u op persoonlijke wijze te adviseren en naar de beste oplossing te zoeken. Of het nu gaat om een oogcontrole, het uitzoeken van een nieuwe bril of zonnebril, de aanschaf van contactlenzen of informatie omtrent oogzorg, u bent altijd welkom. Het helpt als u van te voren een afspraak maakt, maar ook als u spontaan naar onze winkel komt  helpen wij u graag en staat er een heerlijk kopje koffie of thee voor u klaar. Graag tot ziens!

Onze diensten

U ben van harte welkom bij Schouwenburg Optiek voor optometrisch onderzoek. Onze optometrist is altijd aanwezig en verricht alle belangrijke oogcontroles, zoals bijvoorbeeld een scan van het netvlies. De optometrist werkt samen met de huisartsen wanneer nodig.

De aanpassing van contactlenzen moet nauwkeurig  gebeuren en wordt bij ons door een optometrist/contactlensspecialist verricht, evenals de noodzakelijke periodieke lenscontrole. Wij helpen u graag om optimaal effect en plezier van uw contactlenzen te hebben en te houden.

Een optometrist onderzoekt uw kostbare ogen op diverse medische aspecten. Zo wordt naast de uitgebreide oogmeting de oogdruk gemeten, het voorste deel van het oog geïnspecteerd en van het inwendige oog een scan gemaakt. In sommige gevallen is het extra raadzaam om een afspraak te maken met een van onze optometristen.

  • Bij bepaalde erfelijke oogaandoeningen die bij u of in de naaste familie voorkomen.
  • Als u plotselinge oogklachten opmerkt zoals dubbel zien, flitsen, vlekken, rode ogen, wazig zien, enz.
  • Wanneer systemische aandoeningen zich openbaren zoals: diabetes, hoge bloeddruk en  stofwisselingsproblemen.   

Onze openingstijden

Dinsdag: 09.30 – 17.30
Woensdag: 09.30 – 17.30
Donderdag: 09.30 – 17.30
Vrijdag: 09.30 – 17.30
Zaterdag: 09.30 – 17.00
Zondag en maandag gesloten

Blijf op de hoogte

Onze aanbiedingen als eerste in uw e-mail ontvangen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Schouwenburg Optiek.